Gadget not working

View previous topic View next topic Go down

Gadget not working

Post  Belthazor on Thu Jan 24, 2013 11:28 pm

I have problems with gadget, it's just not working. This is all I see after installing.


I am using Windows 7 64bit with SP1

Belthazor

Posts : 3
Join date : 2013-01-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Gadget not working

Post  Admin on Fri Jan 25, 2013 11:11 pm


Admin
Admin

Posts : 690
Join date : 2008-10-13

View user profile http://ilab.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Gadget not working

Post  Belthazor on Mon Jan 28, 2013 3:32 pm

I've done what the topic said, but the debug.log file does not get created, and the trace file remains empty. Note that my TempDir moved to another drive to reduce wear and tear on my system SSD, but nothing gets created whether I put it in my temp dir or in the path that the post pointed me to.


Last edited by Belthazor on Tue Jan 29, 2013 4:10 pm; edited 1 time in total

Belthazor

Posts : 3
Join date : 2013-01-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Gadget not working

Post  Admin on Mon Jan 28, 2013 9:16 pm

That's bad because this way I can only guess...
What is your TEMP environment variable? Is it set to an existing directory?

Admin
Admin

Posts : 690
Join date : 2008-10-13

View user profile http://ilab.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Gadget not working

Post  Belthazor on Tue Jan 29, 2013 4:09 pm

Yes, it is set at E:\Temp, and yes it exists.

Belthazor

Posts : 3
Join date : 2013-01-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Gadget not working

Post  Admin on Tue Jan 29, 2013 8:07 pm

Hmm the log file is pretty much the first thing the gadget creates on start.
No more ideas this time, sorry Shocked

Admin
Admin

Posts : 690
Join date : 2008-10-13

View user profile http://ilab.forumotion.net

Back to top Go down

Gadget not working

Post  toolmanz on Sun Mar 24, 2013 11:38 am

Hello Belthazor,
You are using: Windows 7 64bit with SP1.
Would you please tell us which Internet Explorer version is installed on your machine?
Thank you.
Best regards.

toolmanz

Posts : 1
Join date : 2013-03-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Gadget not working

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum