Apparent problem after restoring from hibernation

View previous topic View next topic Go down

Apparent problem after restoring from hibernation

Post  scottbil on Thu Jan 01, 2009 9:10 pm

I've restored from hibernation several times now and each time the gadget shows simply "Error" and stays that way. If I force it to reload the calendars, it will update and then resolve the problem. That's my current workaround, but it would be nice if it resolved it on its own.

My guess is that, during restore from hibernate, it tries to connect and update but the Wifi hasn't connected yet, and then it gets stuck in a permanent Error state.

Scott

scottbil
Guest


Back to top Go down

Re: Apparent problem after restoring from hibernation

Post  Admin on Fri Jan 02, 2009 9:30 am

Thanks for your note, I will check this out.

Admin
Admin

Posts : 690
Join date : 2008-10-13

View user profile http://ilab.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Apparent problem after restoring from hibernation

Post  Admin on Mon Jan 05, 2009 12:14 am

This is fixed, you will find it in next version.

The gadget will try to reload events in 5 minutes after errors, moreover, there will be a retry possibility on the error message.

The new version will be uploaded in a few days, and if you are using at least v1.1.2 you will be notified by the gadget about the new version automatically.

Admin
Admin

Posts : 690
Join date : 2008-10-13

View user profile http://ilab.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Apparent problem after restoring from hibernation

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum